Vendégkiállítói verseny

Ha már elmúltál 14 éves, neked is lehetőséged van bemutatni LEGO építményedet a KOCKAFESZTen, kiállító csapatunkkal közösen. Légy te is a kiállítók egyike és ismertesd meg ügyességedet sok-sok emberrel!

Vendégkiállítóként a rendezvényre külön kell jelentkezni, a honlapra való regisztrációt követően. A jelentkezők egy előzetes válogatón vesznek részt. A meghívottak a jelentkezéssel elfogadott megadott feltételek mellett a KOCKAFESZT kiállítói lesznek.

A helyszínen a vendégkiállítói verseny keretén belül a KLIKK csapata pontozza a vendégek kiállított műveit, s a három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel térhet haza. Természetesen a többiek sem maradnak ajándék LEGO készlet nélkül. Íme a békásmegyeri verseny nyereményei:Felkeltettük érdeklődésedet? Szívesen jelentkeznél vendégkiállítónak? Jöhetnek a részletek? Kattints IDE! (csak belépés után működik a link)

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek