Felhasználási feltételek

A KLIKK LEGO® hobbi- és kiállító-közösség weboldalait (http://klikk.info.hu, http://kockafeszt.hu a továbbiakban: Weboldal) Kiss Károly (elérhetőség: 0036302430104, kiss.karoly[kukac]klikk.info.hu, a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az Üzemeltető szívesen ad felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

I. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő Kiss Károly, aki a 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény, a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény valamint a 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény előírásait betartva jár el. Az adatkezelő tiszteletben tartja a honlap látogatóinak személyiségi jogait, így a személyes adatokat csak abban az esetben tárolja, ha Ön ehhez hozzájárul. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át. A Weboldalon való regisztrációs során megadott személyes adatok felhasználásának célja a KLIKK LEGO® hobbi- és kiállító-közösség által szervezett programokra és rendezvényekre való előzetes regisztráció, bizonyos esetben VIP jegy vásárlási lehetősége, valamint az aktualitásokat és érdekességeket tartalmazó KLIKK Hírlevél kézbesítéséhez való hozzájárulás. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti. Amennyiben nem iratkozik fel egyetlen szolgáltatásunkra sem, az adatkezelés célja a honlap látogatása során a szolgáltatás működésének ellenőrzése és a visszaélések megakadályozása, érdekében rögzítjük a látogatói adatokat. Az adatkezelés jogalapja ez esetben az Elker tv. 13/A. § (3) bekezdése. A kezelt adatok köre ebben az esetben: dátum, IP cím, webhely, műszaki adatok.

II. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

III. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja. A Weboldalon található külső hivatkozások (a http://klikk.info.hu –tól, valamint a http://kockafeszt.hu - tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja. A Weboldal ‘fórum’ rovatában, valamint a Weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

IV. A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‘cookie’). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

2016. augusztus 29.

A KOCKAFESZT a KLIKK LEGO® hobbi és kiállítóközösség saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Regisztrációs szabályzat | Felhasználási feltételek