KOCKAFESZT Pécs

Igazi LEGO® rajongóknak

2016. október 8. szombat és október 9. vasárnap
10:00 – 18:00
Pécs, Pécsi Kulturális Központ

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Egy éves korig a belépés ingyenes, ezen életkor felettieknek egységesen 900 Forint/fő. A családi napijegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 3000 Forint.

A rendezvényre a szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyerekek jegy vásárlása nélkül jöhetnek.

Jegyeket elővételben szeptember 19 hétfőtől lehet vásárolni, minden hétköznap 08:00 és 18:00 között, a Pécsi Kulturális Központban, illetve a rendezvény napján a helyszínen. Az elővételes jegyvásárlás javasolt – az előzetesen jegyet váltók a várhatóan magas látogatószám miatt esetlegesen kialakuló várakozás során előbb léphetnek be a rendezvényre.

A művelődési központ jegyvásárláskor csak készpénzt fogad el, mint fizetőeszköz.
További jegyinformációért kérünk, hívd a művelődési központ munkatársát a 06 (72) 253 477 telefonszámon.

Megközelítés

A Pécsi Kulturális Központ címe: 7633 Pécs Dr. Veress Endre u. 6.
GPS koordináták: 46.064339, 18.202581

Tömegközlekedéssel a pécsi Tüke Busz Kft. által indított menetrend szerinti 1-es, 2-es és 2/a járatokkal érhető el a ház – leszállás a Pécsi Kulturális Központ megállónál.

Tájékoztatjuk a személygépkocsival érkező vendégeket, hogy a Pécsi Kulturális Központ kertvárosias környezetben található, ahol korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre. A hatos főútról a Tüzér utcába, onnan az első lehetőségnél jobbra az Építők útjára, majd a Jedlik Ányos utcába hajtva bal oldalt, a szákutcában találhatók parkolók a ház közelében. További parkolási lehetőség a közelben a Pécsi Városi Jégpálya előtti út területe és a Dr. Veress Endre utcai rendelőintézet keleti parkolója.

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT programjaival kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Minden más kérdésben (média megjelenés, árusítási lehetőség, jegyinformáció, beléptetés) a Pécsi Kulturális Központ az illetékes.

A KOCKAFESZT a KLIKK LEGO® hobbi és kiállítóközösség saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Regisztrációs szabályzat | Felhasználási feltételek