KOCKAFESZT Békásmegyer

Igazi LEGO® rajongóknak

2017. november 18. szombat és november 19. vasárnap
10:00 – 18:00
Budapest, Békásmegyeri Közösségi Ház

Immáron ötödik alkalommal térünk vissza Békásmegyerre, ahol évről évre bemutatjuk terepasztal újdonságainkat és családias hangulatban töltjük a hétvégét a látogatókkal, veletek. Idén ismét Budapesten még sosem látott terepasztalokkal, több építési lehetőséggel és bolhapiaccal várunk mindenkit. Részletes programért kattints IDE.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyermek jegy: 500 Ft (14 éves korig)
Felnőtt jegy: 700 Ft
Családi jegy: 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)
A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott 18 éven aluli látogatók számára ingyenes.

Jegyek kaphatók a rendezvény napjain. Jegyvásárláskor elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya, Erzsébet Kultúra Utalvány, Erzsébet Ajándék Utalvány, OTP Széchenyi Pihenőkártya, MKB Széchenyi Pihenőkártya

Megközelítés

Az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házának címe: 1039 Budapest, Csodánka tér 5.
GPS koordináták: 47.598171, 19.052524

Megközelítés tömegközlekedéssel: 5-ös jelzésű HÉV, Békásmegyer megállóhely

Megközelítés közúton: 11-es főút, M0 autópálya

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Békásmegyer programjaival kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Minden más kérdésben (média megjelenés, jegyinformáció, beléptetés) a Békásmegyeri Közösségi Ház az illetékes. A rendezvény börzéjére nincs lehetőség jelentkezésre.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek