KOCKAFESZT Kecskemét

Igazi LEGO® rajongóknak

2017. szeptember 23 szombat és szeptember 24 vasárnap
10:00 – 18:00
Kecskemét, Hírös Agóra

A kecskeméti KOCKAFESZT az őszi KOCKAFESZT turné egyik legnagyobb rendezvénye. A 2015-ös fesztivál után most még nagyobb területen és még több programmal várjuk a műanyag kockák szerelmeseit. Teljesen megújult, látványos LEGO terepasztal kiállítás, börze, rengeteg játék és építési lehetőség – ez a kecskeméti KOCKAFESZT! Részletes programért kattints IDE.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyermek jegy: 500 Ft (14 éves korig)
Felnőtt jegy: 700 Ft
Családi jegy: 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)
A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.

Jegyeket elővételben is kaphatók, szeptember 11-től a Hírös Agórában, annak pénztári nyitvatartási idejében, hétköznapokon 14:00 és 19:00 között. Bár belépőt a rendezvény napjain is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya

További jegyinformációért kérünk, hívd a művelődési ház munkatársát a 06-76-503-880 telefonszámon.

Megközelítés

A Hírös Agóra címe: 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.
GPS koordináták: É46°54' 24.52'' és K19° 41' 21.7''

A művelődési központ az autóbusz pályaudvartól 500 méterre, a vasútállomástól 1 kilométerre található, gyalogosan könnyen megközelíthető. Közúton az E75-ös főút mentén lehet eljutni a helyszínre.

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Kecskemét programjaival kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Minden más kérdésben (média megjelenés, jegyinformáció, beléptetés) a Hírös Agóra az illetékes. A rendezvény börzéjére nincs lehetőség jelentkezésre.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek