KOCKAFESZT Pécs

Igazi LEGO® rajongóknak

2017. október 14. szombat és október 15. vasárnap
10:00 – 18:00
Pécs, Pécsi Kulturális Központ

A KLIKK csapata harmadik alkalommal látogat el Pécsre. Ahogyan mindig, ezúttal is teljesen megújult kiállítással érkezünk, benne gyönyörű, egyedi LEGO csodákkal. A kiállítás mellett a tartalmas játszóház és a börze sem maradhat el. A helyszínen megismerkedhetsz a pécsi LEGO rajongói klubbal, a Kreátor Klubbal is. Részletes programért kattints IDE.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Belépőjegy elővételben: 900 Ft
Családi jegy (4 fő) elővételben: 3000 Ft
Belépőjegy a helyszínen: 1100 Ft
Családi jegy a helyszínen: 3500 Ft
A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.

Jegyeket elővételben is kaphatók, szeptember 18-tól a Pécsi Kulturális Központban, annak pénztári nyitvatartási idejében. Bár belépőt a rendezvény napjain is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor a ház kizárólag készpénzt fogad el.

További jegyinformációért kérünk, hívd a művelődési ház munkatársát a 06-72-253-477 telefonszámon.

Megközelítés

A Pécsi Kulturális Központ címe: 7633 Pécs Dr. Veress Endre u. 6.
GPS koordináták: 46.064339, 18.202581

Megközelítés busszal: 1, 2, 2A és 4-es járatok

Megközelítés személygépkocsival: behajtás az Építők útja felől a Jedlik Ányos utcán keresztül.

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT programjaival kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Minden más kérdésben (média megjelenés, árusítási lehetőség, jegyinformáció, beléptetés) a Pécsi Kulturális Központ az illetékes. A rendezvény börzéjére nincs lehetőség jelentkezésre.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek