KOCKAFESZT Kiskunfélegyháza

Igazi LEGO® rajongóknak

2018. november 24. szombat és november 25. vasárnap
10:00 – 18:00
Kiskunfélegyháza, Móra Ferenc Művelődési Központ

Hurrá! A népszerű LEGO rajongói hétvége, a KOCKAFESZT ismét Kiskunfélegyházán. Gyere és tekintsd meg teljesen megújult LEGO terepasztal kiállításunkat. Próbáld ki a távirányítású LEGO készleteket. Építs több százezer LEGO kockából a játszóházak valamelyikében. A részletes programot ITT találod.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

A jegy ára: 700 HUF (érvényes egy fő egyszeri belépésére a kiválasztott napon)

Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek): 2000 HUF

A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes. Kérjük, utóbbiakról igazoló dokumentum felmutatását.

Jegyek elővételben november 1-től kaphatók a Móra Ferenc Művelődési Központban, annak nyitvatartási idejében. Belépőt a rendezvény napjain a helyszínen is lehet vásárolni, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor úgy elővétel esetén, mint a helyszínen kizárólag készpénzt fogadunk el.

Megközelítés

A kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ címe: 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.
GPS koordináták: 46.712267, 19.850670

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Kiskunfélegyháza programjaival kapcsolatban van kérdésed, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Ha a jegyértékesítéssel, reklámmal, helyszíni árusítással kapcsolatban van kérdésed, hívd a 0670466843 telefonszámot, a művelődési ház munkatársa fog ezen jelentkezni.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek