KOCKAFESZT Mini Ózd

Igazi LEGO® rajongóknak

2018. december 8. szombat és december 9. vasárnap
10:00 – 18:00
Ózd, Olvasó

A LEGO rajongók népszerű hétvégéje, a KOCKAFESZT most először Ózdon. Tekintsd meg egyedi tervezésű és építésű látványos LEGO terepasztalainkat. Hangolódjunk együtt az ünnepekre a több százezer LEGO kocka segítségével, amikből bármit építhetünk. A részletes programot ITT találod.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyermek jegy (14 éves korig): 500 HUF

Felnőtt jegy: 700 HUF

A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes. Kérjük, utóbbiakról igazoló dokumentum felmutatását.

Jegyek elővételben kaphatók online a ticketportal felületén. Belépőt a rendezvény napjain a helyszínen is lehet vásárolni, a ház jegypénztárában, készpénzfizetéssel.

Megközelítés

Az ózdi Olvasó címe: 3600 Ózd, Gyár út 4.
GPS koordináták: 48.217315, 20.294155

Kapcsolat

Amennyiben a karácsonyváró KOCKAFESZT Ózd programjaival kapcsolatban van kérdésed, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Ha a jegyértékesítéssel, reklámmal, helyszíni árusítással kapcsolatban van kérdésed, hívd a 0648570470 telefonszámot, a művelődési ház munkatársa fog ezen jelentkezni.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek