KOCKAFESZT Zalaegerszeg

Igazi LEGO® rajongóknak

2018. február 17. szombat és február 18. vasárnap
10:00 – 18:00
Zalaegerszeg, Keresztury Dezső VMK

A zalaegerszegi KOCKAFESZT az idei rendezvényeink egyik legnagyobbika. A 2016-ös fesztivál után most még nagyobb területen és még több programmal várjuk a műanyag kockák szerelmeseit. Teljesen megújult, látványos LEGO terepasztal kiállítás, börze, rengeteg játék és építési lehetőség – ez a zalaegerszegi KOCKAFESZT! Részletes programért kattints IDE.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyermek jegy: 700 Ft (14 éves korig)
Felnőtt jegy: 900 Ft

A belépés 2 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.
Jegyeket elővételben már kaphatók A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem jegypénztáraiban. Bár belépőt a rendezvény napjain is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya
További jegyinformációért kérünk, hívd a művelődési ház munkatársát a 06-92-815-522 telefonszámon.

Megközelítés

A Keresztury Dezső VMK címe: 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 1.
GPS koordináták: 46.842006, 16.832728

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Zalaegerszeg programjaival kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Minden más kérdésben (média megjelenés, jegyinformáció, beléptetés) a Keresztury Dezső VMK az illetékes.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek