KOCKAFESZT Békásmegyer

Igazi LEGO® rajongóknak

2019 november 23. szombat és 24. vasárnap
10:00 – 18:00
Budapest, Békásmegyeri Közösségi Ház

Immáron évek óta tartó hagyomány a KOCKAFESZT Óbudán. Egyetlen budapesti rendezvényünkön ezúttal is LEGO rajongói klubunk tagjainak legújabb alkotásait mutatjuk be. Természetesen Te is tudsz majd építeni a sok százezer LEGO kockából. Emellett kipróbálhatsz távirányítású LEGO készleteket. A részletes programot ITT találod.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyerkőc jegy (14 éves korig): 500 HUF
Felnőtt jegy: 700 HUF
Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek): 2000 HUF

A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes. Kérjük, utóbbiakról igazoló dokumentum felmutatását.

Jegyek kizárólag a rendezvény napján kaphatók, a helyszínen.

Felhívjük a figyelmedet arra, hogy a nagy érdeklődés és a Közösségi Ház befogadóképessége miatt a rendezvényen ideiglenes létszámstop előfordulhat.

Megközelítés

A budapesti Békásmegyeri Közösségi Ház címe: 1039 Budapest, Csobánka tér 5.
GPS koordináták: 47.598049, 19.052448

Tömegközlekedést használva a legkönnyebben a Szentendre felé tartó HÉVvel lehet a helyszínre jutni, a Békásmegyer megállóhelytől csupán 2 perc séta a helyszín.

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Békásmegyer programjaival kapcsolatban van kérdésed, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

Ha a jegyértékesítéssel, reklámmal, helyszíni árusítással kapcsolatban van kérdésed, keresd Mozola Viktóriát a +36304260790 telefonszámon.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek