KOCKAFESZT Nagymaros

Igazi LEGO® rajongóknak

2019. szeptember 21. szombat és szeptember 22. vasárnap
10:00 – 18:00
Nagymaros, „Felső” Iskola

Az elmúlt nyolc évben a KOCKAFESZT LEGO rajongói rendezvény az ország több városában is hatalmas sikert aratott. Nagymaroson idén tartjuk második kiállításunkat. A rendezvényen több látványos LEGO terepasztalt is megtekinthettek (pl. LEGO CITY, Star Wars témában), valamint a játszóházakban százezernyi LEGO kockából építhettek. A bolhapiacon beszerezhetitek legújabb LEGO figurátokat, alkatrészeiteket, készleteteket is. A részletes programot ITT találod.

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak. A megvásárolt belépő egy egyedi mintával ellátott, sorszámozott karszalag, melyet távozáskor eltávolítunk a csuklóról.

Normál jegy: 800 HUF (érvényes egy fő egyszeri belépésére a kiválasztott napon)

VIP jegy: 3000 HUF (érvényes egy fő részére)

A VIP jegy korlátlan számú belépésre jogosít a rendezvény teljes hétvégéjén, valamint egy ajándék LEGO gyűjthető minifigurát adunk mellé ajándékba.

A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes. Kérjük, utóbbiról igazoló dokumentum felmutatását.

Jegyek 2019. augusztus 1-től kaphatók a Nokedli önkiszolgáló étteremben (2626 Nagymaros, Király utca 2). Bár belépőt a rendezvény napjain a helyszínen is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Az elővételes jeggyel rendelkezők a helyszínen beléptetéskor esetlegesen kialakuló sor esetén elsőbbséggel juthatnak be a rendezvényre. Jegyvételkor úgy elővétel esetén, mint a helyszínen kizárólag készpénzt fogadunk el.

Megközelítés

A nagymarosi Kittenberger Kálmán Általános Iskola főépületének címe: 2626 Nagymaros, Fehérhegy utca 2.
GPS koordináták: 47.790909, 18.957633

A helyszín Nagymaros-Visegrád vasúti megállóhelytől csupán 2 percnyire van. A Duna túloldaláról komppal érhető el a település, a komp kikötőtől a Magyar utcán át 4 perc az ú taz iskola épületéig. Közúton a 12-es főút vezet Nagymarosra.

Kapcsolat

Amennyiben a KOCKAFESZT Nagymaros programjaival, jegyekkel vagy partnerséggel kapcsolatban kérdéseid vannak, keresd Kiss Károly szervezőt a +36302430104 telefonszámon vagy a hello[kukac]kockafeszt.hu e-mail címen.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek