Ezen az oldalon valamennyi KOCKAFESZT jegyinformációit megtalálod. Érdemes a jegyek áráról és a jegyvásárlás feltételeiről előzetesen tájékozódni, mivel a különböző helyszíneken különböző feltételek mellett látogatható a rendezvény.

A KLIKK a könnyebb bejutás miatt az előzetes jegyvásárlást javasolja. A nagyobb rendezvényeinken a jegypénztáraknál a várakozási idő akár 20-30 perc is lehet.

KOCKAFESZT Zalaegerszeg (február 17-18)

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

Gyermek jegy: 700 Ft (14 éves korig)
Felnőtt jegy: 900 Ft

A belépés 2 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.
Jegyeket elővételben már kaphatók A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem jegypénztáraiban. Bár belépőt a rendezvény napjain is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya
További jegyinformációért kérünk, hívd a művelődési ház munkatársát a 06-92-815-522 telefonszámon.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek