Ha Te is szeretnél a KOCKAFESZT klub tagja lenni, keress minket bátran!
Immár nyolcadik éve foglalkozunk LEGO rajongói rendezvények szervezésével és ennek kapcsán a LEGO rajongók klubbá kovácsolásán. Annak, hogy valaki klubtaggá váljon, nem akadálya a lakhelyek közötti távolság, ahogyan az sem, ha nincsenek otthon hatalmas kiállítható építmények a szobában.

Ami fontos, hogy éppúgy szeresd a műanyag építőelemeket, ahogyan mi és legyen benned elég elszántság, hogy hobbidat és annak gyümölcsét a négy fal közül kitörve ezreknek megmutasd. Nem csak LEGO alkotásokkal járulhatsz hozzá ehhez – segítő munkád, lelkesedésed, jó meglátásaid, társaságod, egy-egy érdekes blogbejegyzés éppúgy nagy ajándék mindenkinek.

Cserébe mi is azon leszünk, hogy érdekesebbé tegyük kedvenc játékodat, az építést. Elsősorban – természetesen – LEGO kockákkal igyekszünk megköszönni munkádat.

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, vagy érdekelnek a részletek, esetleg Te is kiállító lennél, írj a kovacserzsebet[kukac]t-online.hu e-mail címre.

Üdvözlettel:


Kovács Erzsébet
közösségszervező

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek