A regisztrációról szóló rövid ismertető (regisztrációs szabályzat)


A regisztrált felhasználó e-mail címével és a regisztráció során választott felhasználói nevével azonosítja magát.

A felhasználói név a fórum használata során azonosítja Önt, így módosítására később nincs lehetőség. Ez a név lesz látható bejelentkezés után az oldal fejlécében.

Elveszett jelszavát a bejelentkezés menüpontban kérheti le később, melyet a most megadott e-mail címre – és csak oda – küldünk meg újra.

A következő lépésben adja meg e-mail címét, a választott felhasználói nevet, valamint a kívánt jelszavát és a teljes, valódi nevét.

Ezután – az e-mail cím helyességének vizsgálata érdekében – egy levelet küldünk Önnek, mely tartalmazni fogja az e-mail cím ellenőrző linkjét.

A linkre kattintással a regisztráció befejeződik, Ön bejelentkezhet, és beléphet a saját beállításokat tartalmazó oldalra.

A regisztráció során kötelező elolvasnia el a KLIKK LEGO® hobbi- és kiállító-közösség felhasználási feltételeit és ennek tényét a regisztráció során „a felhasználási feltételeket elfogadom” nyomógombbal igazolni.

A KOCKAFESZT a KLIKK Produkció Kft. saját produkciója. A LEGO és a LEGO logó, a DUPLO, LEGO minifigura a LEGO Csoport védjegyei. A LEGO Csoport nem támogatója, szerzője vagy felhatalmazója ennek a honlapnak és semmilyen módon nem tehető felelőssé az oldalon található információk tartalmáért.

A honlap tartalma jogvédett.

Kapcsolat | Felhasználási feltételek